CFY Trading is een bloeiend bedrijf in de groenten- en fruitsector.CFY Trading biedt de klant onderstaand gamma aan!

CFY Trading is een internationaal georiënteerde groothandel op het gebied van import en export van exotische fruit en vruchten. Als bedrijf beschikken we over een ruime locatie met een modern koelhuis en kantoorfaciliteiten.

Het koelhuis biedt alle mogelijkheden voor het tijdelijk opslaan, controleren en verladen van het fruit en de exoten. Voor het binnenlands transport beschikt CFY Trading over eigen transport faciliteiten. Jarenlange ervaring en een uitgebreide kennis van de fruit- sector maakt van het CFY Trading een betrouwbare partner.

De uitstekende reputatie op het gebied van betrouwbaarheid en het leveren van kwaliteit tegen een concurrerende prijs wordt dagelijks door onze medewerkers waargemaakt.